En mans frukost är en annans…böjelse?

Jag stoltserar med att vara en väldigt vidsynt person och när det kommer till sovrummet lägger jag mig inte i vad två eller fler människor gör med varandra så länge de (1) är av myndig ålder och (2) 100% med på noterna. Det finns krafter som vill få oss att göra annat men då ska du ha klart för dig att om DU börjar sätta regler för vad som får och inte får hända i människors privatliv kan du ge dig fan på att förr eller senare kommer någon säga till DIG vad som är okej. Och innan du vet ordet av så marscherar ”dom” nerför våra gator igen med allt vad det innebär.

Med det sagt ska jag ändå erkänna jag först skrattade högt och trodde det var ett skämt när jag hörde talas om fenomenet foot crush. En fetish som inte går ut på mycket mer än att vissa finner ett erotiskt värde i att se nakna kvinnofötter (för det är hittills just kvinnofötter som skildras men jag har på känn det kommer bli ett ramaskri bland feminister som snarast kommer kräva 50% män hädanefter) trampar sönder frukt, grönsaker eller – som de mer avancerade Japanska filmerna (där fenomenet föddes) – miniatyrmodeller av städer a’la Godzilla. Märk väl att det inte är något som helst naket i filmerna! I de flesta fall ser man inte mycket mer än just kvinnans fötter vilket om man frågar mig måste vara det enklaste jobbet inom porrbranschen sånär som de rökfilmer som har en stadig marknadsandel.

Nåväl. Jag hittade till min förvåning ovanstående klipp på YouTube vars nät när det gäller pornografi är väldigt finmaskigt. Samtidigt misstänker jag få kommer se det erotiska värdet i det men då ska man höja volymen och lyssna noga på regissörens entusiasm samt kolla in kommentarerna för det finns uppenbarligen där. Oavsett vad man kan tycka om fenomenet ser jag hellre såna här klipp än Tyskarnas som vi alla vet tar med sig saker in i sovrummet vi andra spolar ner i toaletten.

Inga länkar i detta inlägget men om du verkligen vill ha mer kommer du hitta det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: