Den Som Väntar På Något Gott…

Ta en nostalgitripp och se hur 80-talet egentligen var med hjälp av kanadensiska artisten Pierre Nadeau! Hans osläppta video för låten Girls – Boys bjuder på stora frisyrer, keytars och de där konstipierregt formade trummorna Lars Ulrich helst inte vill tala om!  För att inte tala om den underbart stela koreografi och fullkomligt bisarra scener vi alla förknippar med musikvideons barndom.

Trots en musikkarriär som började i mitten av sextiotalet förblev Pierre en doldis genom åren och efter att hans soloalbum Good Things (Come to Those Who Wait) (en albumtitel som om något skulle visa sig bli självuppfyllande!) lagts på is av skivbolaget lade han ner sin karriär tills ovanstående video började cirkulera på nätet under 2000-talet. 

Ovetandes om att han blivit en nätkändis begav sig till sist några filmare ut på jakt efter honom vilket du kan se i deras tvådelars dokumentär på Tuben som du hittar här och här. Albumet är idag återsläppt i remastrad utgåva och du hittar det här.

Annonser

Ett svar to “Den Som Väntar På Något Gott…”

  1. […] Psykotronisk videoblogg ska ha tack (?) för låten. En blogg jag rekommenderar varmt. Det finns mer att läsa om veckans artist där. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: