Porr!

Why Girls Walk Home är den sortens 16-millimetersfilm din farfars far tittade på när frun inte var i huset. Fyra unga kvinnor, strandsatta när deras bil fått punktering, bestämmer sig för att dansa istället för reparera sitt fordon, eftersom det är så mycket roligare. Snart blir de dock svettiga av sin fysiska aktivitet, så vilken tur de är nära en strand och kan bada! Snabbt av med kläderna och hopp i vattnet för efterlängtad svalka. Ouppmärksamma som de är under sitt sorglösa tidsfördriv lyckas dock en rackarunge stjäla kläderna så snart står de snopna i sina bara underkläder. Slutresultatet är väl lika erotiskt som väderrapporten på TV4.

Ett småcharmigt klipp från minst sagt mer oskyldiga tider, taget från Something Weirds serie Roadshow Shorts Compilations – ihopsamlat av självaste David Friedman – som du hittar här. Ovanstående klipp är taget från Volume 20 som du hittar här.

David är en legend inom exploitationvärlden och du kan läsa mer om honom på bloggen här, Wikipedia här, dessutom finns han på MySpace. Ingen officiell hemsida än tyvärr.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: