Kom i Form!

Sommaren är ju runt hörnet och planerar du att spendera kvällarna med sällskap kan du inte se ut som en genusforskare! Tack och lov då att självaste Arnold Schwarzenegger följde upp sin ofrivilligt homoerotiska video Pumpin’ Iron med LP’n Total Body Workout 1983 att komma i form med, ett album som om inget annat bekäftar det gamla ordstävet att en tysk med soul är lika vanligt förekommande som en engelsman med rytmkänsla!

Satt till för 80-talet urtypiska alster med bl.a. Gladys Knight & The Pips, Blue Oyster Cult och Tommy Tutone bjuder Arnold tveksamt engelskt uttal och rörelser som ska få din kropp i form. Allt som egentligen verkar krävas är en stol och hans album (hans eget beryktade bruk av steroider nämns inte) men jag skulle nog föreslå att man samtidigt låter hans debutkalkon Hercules in New York spela på TV:n för en genuint surrealistisk upplevelse.

Återutgivet på CD hittar du albumet här men det finns även att ladda ner gratis här. Hans filmiska debut har återutgetts av Hollywood DVD som tagit sig tiden att inkludera Arnolds repliker till skillnad från de äldre versioner där man dubbat över hans röst för man tyckte uttalet var för uselt. Den finns billigt härPump you up!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: