”Jag vill tacka Juryn…”

Fullt upptagen med projekt på annat håll  – det är därför inläggen dröjt på sistone – finner jag till min glädje att jag idag nominerats till The Beautiful Blogger Award, vilket antingen är ett kedjebrev eller en genuint äkta utmärkelse men då mina bloggkunskaper är minst sagt minimala låter jag det vara osagt (oavsett vilket är jag helnöjd mina nakenbilder uppenbarligen gav resultat!). Jag vill tacka mina tre läsare (ni vet vilka ni är) samt Trash is King som tyckte jag förtjänade priset (när kommer pengarna?)! Dock kommer utmärkelsen med förbindelse att följa nedanstående regler:
1. Kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den.
2. Tacka och länka till den som nominerade dig.
3. Nominera sju andra bloggare och länka till dem.
4. Berätta sju intressanta saker om dig själv.

När det gäller nomineringar av sju andra bloggar kommer dock ett litet problem, jag spenderar väldigt lite tid med att läsa såna eller sitta på nätet i största allmänhet! Med det sagt finns det några som jag åtminstone försöker besöka ett par gånger i månaden (och jag tar inte med Trash is King eftersom utmärkelsen är av varianten stafettpinne):

1: Killed by Death Records
Grymt bra sida för oss nördar som samlar på gamla dammiga punkvinyler med överdrivna prislappar! Även om skaparnas engelskakunskaper inte är den bästa gör de ett grymt bra jobb och vinner dessutom mitt egensnickrade pris Människor Vars Skivsamling Jag Med All Sannolikhet Försökt Stjäla Om Jag Någonsin Bjudits Dit På Fest!

2: Grym Film
Med kopplingar till både SubDvd och övrig filmindustri bjuder sidan tonvis med film man kan ha missat, från samtliga delar av världen förutom Nordpolen! Brukade vara flitigt uppdaterad men på sistone har de legat lite i dvala. Mycket välskrivet, kopplingarna till filmbranschen leder till en hel del svåråtkomlig info och Sötlimpa är en av få kvinnor jag är fullt villig att fria till utan att ha träffat, enbart baserat på hennes film- och musiksmak!

3: Swedish Gore Film Society
Jag är inte säker på att Swegore kan klassas som en regelrätt blogg men eftersom jag själv recenserar film där med jämna mellanrum är jag ju bara tvungen att utnyttja tillfället att göra lite reklam! David Jacoby gör ett förbannat bra jobb med att ge oss utsvultna blodhundar vår dagliga fix – kolla in Sick Films som distribuerar lågbudgetsplatter! – dessutom har han ju uppenbarligen bra smak när det gäller sina val av skribenter så vad finns det att inte gilla?

4: Joe Bob Briggs
JBB är mannen som hamnade i blåsväder i början av 80-talet när han hade mage att börja recensera all form av exploitation på kultursidorna i Dallas Times Herald, vilket retade gallfeber på en hel generation finkulturella högdjur med kvastskaft på platser mest kända för att släppa ut saker! Med fans som bl.a. Wayne Newton och Stephen King är han kopojken från Texas som revolutionerande filmrecenserandet från torrt tråk till så-kul-du-gör-ner-dig, har i skrivande stund fem böcker ute på marknaden och är idag fortfarande aktiv, både på nätet och i skrift! Om du vill veta var jag själv hittade min inspiration till det du läser på denna blogg får du inte missa honom (och hur kan man inte göra annat än älska en man som skrivit låten If You’re a Virgin, How Come Your Baby’s Name Aint ‘Jesus’??)!

Vidare till Sju Intressanta Saker Om Mig, vilket om något är djävligt subjektivt men vi kör på:
1: Jag har ett förflutet i tatueringsbranschen (vilket leder till nästa punkt).
2: Jag tror jag har runt trettio tatueringar. Jag blandar ihop, glömmer bort och är inte naken just nu.
3: Jag är sedan tjugo år tillbaka aktiv musiker och skramlar järnet i diverse punkband (gissa hur gammal jag är!).
4: Jag tjänar mitt uppehälle inom det grafiska området.
5: Jag anser Ed Wood vara en sann auteur (och kommer skriva ett inlägg om detta i framtiden!).
6: Jag samlar på vinyler, skräpfilm och poster-art.
7: Jag tittar inte på TV. Någonsin.

Annonser

7 svar to “”Jag vill tacka Juryn…””

 1. Jag måste erkänna något; jag har också ett gäng tatueringar.

  För att få dit pris så krävs en insats på 500 och ditt personnummer. Hahaha

  • Behöver du mitt kreditkortsnummer också? Isf får du vänta. Jag har uppenbarligen vunnit en jättesumma i ett nigerianskt lotteri men när de har skickat tillbaka det med summan insatt på mitt konto kan jag vidarebefordra det till dig.

 2. Tycker du ska kolla upp min polare Henriks blogg Viktig Film.
  Tror du skulle uppskatta den väldigt mycket. Han är dessutom en hejare på att skriva finurligt.

  http://viktigfilm.blogspot.com/

  / Math

  Ps. Grattis till ditt fake-award!

  • Math,
   Jag har sedan länge haft Viktig Film länkad till denna sidan. Han skriver bra men jag kan inte hjälpa undra varför han väljer att såga filmerna så mycket som han gör medan han samtidigt väljer att fokusera på just exploitation.

   • Kanske för att en merpart av filmerna han ser är crap? Och han gillar att kolla på crap och sen såga dem? (tycker iofs inte han sågar så mycket, han är ganska ofta också exalterad över hur cheezy eller allt igenom kass en film är).

 3. Ärligt talat så verkar det vara ett sätt att få fler läsare (plus att det har en lite läbbig vibb av just kedjebrev).

  • Math,
   Låter precis som bröderna Medved, som utan att själva gjort ett skit skapade sig en karriär genom att lyfta fram vad de tyckte var ”usla filmer” i sina böcker för att sedan göra sig roliga över dom. Samtidigt, har man inte presterat något själv är det ju alltid tacksamt att racka ner på andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: