Julklappstips!

Fick precis följande pressmeddelande från Studio S och blev så till mig jag publicerar den här istället för den vanliga sektionen:

”ÅRETS STÖRSTA DVD-HÄNDELSE!Räkna med stort mediepådrag när den unika 8-discboxen STUDIO S OCH VIDEOVÅLDET släpps den 2:a december!

Redan nu är det klart att TT gör en artikel som går ut till alla hundratals dagstidningar som är anslutna till dem och att stora artiklar kommer publiceras i EXPRESSEN, CINEMA (4 sidor), HEMMABIO (4 sidor) och TV4 NYHETSMORGON. Flera andra tidningar och TV-inslag tillkommer.
 
 
 

 

TV-programmet STUDIO S sändes den 2:a december 1980 och fick hela landet att stanna. Filmtitlar som Motorsågsmassakern och Verktygsmördaren fanns genast på alla svenskars läppar. Debatten svallade hög i media och i riksdagen. Allmänheten skrek på förbud. Polisrazzior lamslog videovärlden. Moralpanik av gigantiska proportioner var ett faktum. Omkring 1.000 tidningsartiklar skrevs i anslutning till programmet. Alla som är i videobranschen minns denna tid med skräck.

Den 2:a december i år – på dagen exakt 30 år efter sändningen – får svenska folket äntligen chansen att återuppleva det mest beryktade debattprogrammet i vårt lands historia i denna unika 8-diskbox, komplett med massvis med extramaterial och filmerna som orsakade tumultet. I dag är de äntligen godkända att visas helt oklippta.

Boxen är ett samarbete mellan Studio S Entertainment (som lånat sitt firmanamn från programmet) och Sveriges Television.

GARANTERAT ÅRETS JULKLAPP FÖR ALLA GENUINA FILMÄLSKARE!”

Och jag håller fullkomligt med! Mer nyheter läser du som vanligt här på min blogg!

Annonser

2 svar to “Julklappstips!”

  1. FY… FAN…VA…KUL!!!!!!

    Bästa idén för en box någonsin. All cred åt Studio S (bolaget alltså, inte programmet)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: