Porrnyheter

Sex och mord kombineras ännu en gång på den vita duken och säga vad man vill om porrbranschen, men ibland visar den en fantasi- och uppfinningsrikedom man önskar resten av filmbranschen bjöd på! Via superba bloggen Video Junkie får jag veta att porrbolaget Zero Tolerance precis dagarna innan Halloween släppte lös The Official Friday the 13th Parody, världens första porrparodi på en av filmhistoriens stora slasherklassiker! Blod har helt plötsligt inte blivit den enda kroppsvätska som flyger i skogarna…

Bystfagra Susie (Sara Sloane) har liftat sig in till lilla byn Crystal Lake för att ta plats bland lägerledarna på Crystal Lake Nudist Camp. Vad hon inte vet är att det då vilar en förbannelse över platsen, något gamla porrveteranen Tabitha Stevens snart berättar i sin pastisch på Crazy Ralph. Den unga pojken Jason var förbannat välhängd för sin ålder och tjugo år tidigare drunknade han på grund av just denna och sjönk som en sten. Och nu när lägret ska öppnas igen har han återuppstått från de döda att förhindra detta. Med sin enorma dragg och en säd som efter all tid i vattnet blivit köttätande.

Absolut inte först – The Texas Dildo Masquearade signerad Jim Powers kom redan på 90-talet, och nyligen bjöd Rob Rotten sin Porn of the Dead – är det dock en genre vars bidrag är lätträknade och bara konceptet plus ovanstående beskrivning låter faktiskt tillräckligt kul i mina öron för att vara värt en titt! Du kan läsa mer om filmen på Video Junkie här och bolagets hemsida hittar du här, men notera att det är ett porrbolag så det kommer bjudas naket.

Fenomenet att göra porrparodier på film överhuvudtaget är väl inget nytt – är det bara jag eller är Dildo Baggins, Lord of the Wangs en fullkomligt briljant titel? – men du kan läsa lite om det i en artikel signerad Newsweek här. Mer film med rötter i porrbranschen är sjuttiotalsklassikern Flesh Gordon som jag skrev om här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: