In Memoriam

Morgonen inleddes med följande pressrelease från NicolasSubDVD som bjuder tråkigheter för oss filmentusiaster:

Kära kunder och vänner, älskade filmnördar,

En epok går i graven. Efter 10 år och över 120.000 sålda DVD kommer nätbutiken SubDVD.com stänga den 30 juni 2011. Vår fysiska butik på David Bagares gata 24 i Stockholm kommer att leva vidare med hela sortiment på över 20.000 titlar. Hemsidan kommer finnas kvar med information om butikens sortiment och lagerstatus.

Anledningen till att vi tog beslutet att stänga ner nätbutiken och vår postorderverksamhet är helt enkelt ekonomin i en tuffare filmbransch: webbshoppen är inte längre lönsam. Vi älskar fortfarande film och kommer koncentrera oss på vår fysiska butik och våra två distributionsbolag Njutafilms och Studio S.

Vi kommer fortsätta hålla kontakt via vårt nyhetsbrev som kommer fokusera på våra egna DVD, Blu-ray och bioreleaser. Vi lovar även regelbundna tävlingar om biobiljetter, Dvd:er och filmaffischer. Och självklart även information om framtida planer på nätet och in the real life.

Ni är mycket välkomna att njuta av SubDVD i postorderform två veckor till. Passa på då vi fortsätter med 30% rean. Veckans vanliga nyhetsbrev skickas senare idag.

Ett stort tack för ert förtroende genom ett decennium av subkultur.

Nicolas Debot

Jag tycker tio år är bra kämpat (all form av företagsamhet inom det subkulturella brukar ju vara en enda lång uppförsbacke!) men det är inte kul de lägger ner. Passa på att fynda nu de sista två veckorna de bjuder 30% rea för sedan klappar de igen för gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: