Blodbad II

Absolut inte i närheten av det snabba splatter som hittas i ER Inc:s fågelholkskapande femminutersopus Will You Be Here Tomorrow? bjuder tyska Kurz Film Agentur åtminstone en hyfsad andrapristagare med sin glättiga Staplerfahrer Klaus! Lite långsammare än Säkerhetsfilmernas Konung tar det en stund för blodbadet att komma igång men det bjuds skruvad humor fram tills dess och när hemaglobinet väl kommer igång så målas fabriksväggarna italienskt röda, om du förstår vad jag menar. Vad jag däremot inte förstår är att personalchefen låter Klaus låter jobba kvar när han uppenbarligen ska sikta på en akademisk karriär långt, långt borta från miljöer där han kan skada riktiga människor.

Kungen av säkerhetsfilmer är som sagt Will You Be Here Tomorrow som jag skrev om här och Klaus äventyr kan du faktiskt ladda ner här.

Annonser

2 svar to “Blodbad II”

  1. Nej inte riktigt lika rolig som den amerikanska filmen men definitivt sevärd 🙂

    • Precis! Är det bara jag som förresten tycker slutscenen doftar Peter Jackson? Gjorde research för att komma till botten med det hela men fann ingen information som kunde bekräfta han hade ett finger med i spektaklet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: