Om Bloggen

Psykotronisk Videoblogg föddes 2009 ur resterna av Greenhorn Magazine, ett fanzine som bl.a. hade den tveksamma äran att distribueras av Växjö Kommuns Tekniska Kontor (avdelning renhållning). Dess fokus var Punk Rock och b-film, men inte i den ordningen, och detta fortsätter i bloggen. Sjävla uttrycket psychotronic myntades någon gång på sjuttiotalet av Michael Weldon och även om han inte var upphovsmannen till ordet i sig – det är från början en term för att på elektronisk väg kontrollera människors tankar – fick det ändå fäste som en beskrivning för bisarr musik, film och litteratur. När något är så udda eller dåligt det trotsar all beskrivning är psykotroniskt ett passande ord. Jag tog mig friheten att göra en rak översättning när jag döpte bloggen.

Psykotronisk Videoblogg har ingen vision förutom att dela med sig av udda populärkultur som ligger långt utanför mainstream. Inläggen som publiceras är inte sponsrade på något sätt. Recensionsexemplar är självklart välkomna men om du tror detta kan generera gratis reklam eller vill skicka produkter i utbyte mot en utlovad positiv recension kan du spara både din och min tid. Det kostar pengar (500:- är en bra start).

Vill du komma i kontakt (vilket jag tycker du ska göra!) så kan du skicka ett mejl till psykotronisk (at) gmail (dot) com.

%d bloggare gillar detta: